Det åbne rum

Arura bestræber sig på at være frontløber for “Retailtainment” ved at berige shopping oplevelsen med digital interaktiv underholdning og skabe en kreativ atmosfære.

Læs mere

arura-logo

Kompetencer

Augmented Reality

Dette er kernen i vores løsninger. Vi bruger AR teknologi til at forbedre brugergrænseflader og oplevelser ved at kombinerer de fysiske omgivelser med digital information og grafik.

Oplevelsesdesign

Formålet med vores installationer og apps er at engagere et publikum i et brand eller tema gennem digitale interaktive oplevelser. Vores løsninger er velegnede til: messer, venues, storcentre, festivaler, events, kulturbegivenheder, etc.

Dataindsamling

Vi samler, analyserer og visualiserer data for bedre at kunne give et billede af effekten vores løsninger bringer.

IntAR

Vi tager alt det bedste fra vores kompetencer inden for spiludvikling og fusionerer det med interaktive installationer, der engagerer og underholder jeres besøgende. intAR gør brug af:

  • Fordybende, audiovisuelt indhold
  • Lydhør interaktion
  • Gennemtænkt design
  • Augmented Reality
  • Computer Vision
  • Kunstig intelligens

Dette gør intAR i stand til effektivt at fange de besøgendes opmærksomhed og giver dem en god oplevelse gennem interaktion, leg og spil. Brug intAR til at skabe ekstra omtale på aktuelle SoMe-kanaler med mulighed for målrettede SoMe-kampagner.

Download PDF

Skræddersyet løsning

Vi tilbyder et samarbejde, hvor en god og effektiv løsning kan blive udformet i fællesskab. Vi kan stå for hele processen fra konceptudvikling og produktion til og med afvikling

Book et møde

Samarbejdspartnere

Citater

Om Holdet

Bossman
Christopher Gade

CEO


christopher@arura.dk

Hos Arura beskæftiger vi os med vores passion for teknologi og interaktiv underholdning. Teamets baggrund indeholder alle de nødvendige kompetencer inden for spiludvikling, hvilket er det vi baserer vores løsninger ud fra. Fremskridt i tilgængelig teknologi, gør det muligt for os at bruge vores fælles passion til at hjælpe andre med formidling af deres budskab og samtidig skabe aktiv underholdning i det offentlig rum.

Book et møde

Vi er altid klar på en snak om vores løsninger over en kop kaffe.

Kontakt os

tlf: +45 22 90 73 53 / cvr: 38 63 69 36
contact@arura.dk

Følg os