Formidling gennem fortælling

Vi tager alt det bedste af vores kompetencer inden for spiludvikling og fusionerer det med interaktive installationer og Augmented Reality oplevelser, for at engagere målgrupper direkte med brands, kultur og viden.

Læs mere

arura-logo

Kompetencer

Augmented Reality

Dette er kernen i vores løsninger. Vi bruger AR teknologi til at forbedre brugergrænseflader og oplevelser ved at kombinere de fysiske omgivelser med digital information og grafik.

Oplevelsesdesign

Formålet med vores installationer og apps er at engagere et publikum i et brand eller tema gennem digitale interaktive oplevelser. Vores løsninger er velegnede til: messer, venues, storcentre, festivaler, events, kulturbegivenheder, etc.

Dataindsamling

Vi samler, analyserer og visualiserer data for bedre at kunne give et billede af effekten vores løsninger bringer.

Løsninger

Card image cap
IntAR

Med denne Augmented Reality løsning, er det muligt at aktivere et væld af rentable kunderelationer på en interaktiv og underholdende facon, der effektivt formidler et brands budskab.

Læs mere
Card image cap
VizAR

vizAR er en app-løsning til effektiv visualisering af et produkt eller en idé vha. Augmented Reality og 3D-grafik i høj kvalitet - understøttet af intuitiv funktionalitet.

Læs mere

Samarbejdspartnere

Citater

IntAR

Vi tager alt det bedste fra vores kompetencer inden for spiludvikling og fusionerer det med interaktive installationer, der engagerer relevante målgrupper direkte med brands og budskaber. intAR gør brug af:

  • Fordybende, audiovisuelt indhold
  • Lydhør interaktion
  • Gennemtænkt design
  • Augmented Reality
  • Computer Vision
  • Kunstig intelligens

Dette gør IntAR til et effektivt marketingsværktøj, med det formål at promovere brands gennem interaktion, leg og spil. IntAR lægger vægt på at bruge den cinematiske oplevelse, kendt fra film og spil, til at skabe omtale og værdi for brands gennem aktuelle SoMe-kanaler.

Download PDF

VizAR

vizAR er et visualiseringsværktøj til fremvisning af virksomheders produkter og idéer. Augmented Reality giver en visuel og mobil mulighed for at belyse, hvorfor netop jeres idé har potentialet til at gøre en forskel, eller hvorfor jeres produkt er det helt rigtig valg. vizAR bruger højkvalitets 3D-grafik og intuitiv interaktion til at visualisere produkter og ideér blandt andet i hjemmet, på konferencer, værksteder og til messer.

Download PDF

Skræddersyet løsning

Vi tilbyder et samarbejde, hvor en god og effektiv løsning kan blive udformet i fællesskab. Vi kan stå for hele processen fra konceptudvikling og produktion til og med afvikling

Book et møde

Om Holdet

Bossman
Christopher Gade

CEO


christopher@arura.dk

Hos Arura beskæftiger vi os med vores passion for teknologi og interaktiv underholdning. Teamets baggrund indeholder alle de nødvendige kompetencer inden for spiludvikling, hvilket er det vi baserer vores løsninger ud fra. Fremskridt i tilgængelig teknologi, gør det muligt for os at bruge vores fælles passion til at hjælpe andre med formidling af deres budskab og samtidig skabe aktiv underholdning i det offentlig rum.

Book et møde

Vi er altid klar på en snak om vores løsninger over en kop kaffe.

Kontakt os

tlf: +45 22 90 73 53 / cvr: 38 63 69 36
contact@arura.dk

Følg os