Produkt visualisering

Vi udnytter teknologier som AR og VR til effektivt at visualisere gode produkter og smarte idéer. Brug vores interaktive løsninger til visuelt at understrege netop hvorfor jeres koncept har gennemslagskraften til at skabe merværdi.

Læs mere

arura-logo

Kompetencer

Augmented Reality

Augmented reality (AR) er en metode at tilføje et ekstra digital lag af 3D-grafik og information på den faktiske virkelighed. Dette er kernen i vores løsninger.

Oplevelsesdesign

Vi lægger stor fokus på hele brugeroplevelsen og det intuitive design så løsningen er nem for alle at bruge. Samtidig vil vi gerne gøre oplevelsen med løsningen til et effektivt salgsværktøj.

Dataindsamling

Vi samler, analyserer og visualiserer data for bedre at kunne give et billede af effekten vores løsninger bringer.

VizAR

vizAR er et visualiseringsværktøj til fremvisning af virksomheders produkter og idéer. Augmented Reality giver en visuel og mobil mulighed for at belyse, hvorfor netop jeres idé har potentialet til at gøre en forskel, eller hvorfor jeres produkt er det helt rigtig valg. vizAr bruger højkvalitets 3D-grafik og intuitiv interaktion til at visualisere produkter og ideér blandt andet i hjemmet, på konferencer, værksteder og til messer.

Download PDF

Skræddersyet løsning

Vi tilbyder et samarbejde, hvor en god og effektiv løsning kan blive udformet i fællesskab. Vi kan stå for hele processen fra konceptudvikling og produktion til og med afvikling

Book et møde

Samarbejdspartnere

Citater

Om Holdet

Bossman
Christopher Gade

CEO


christopher@arura.dk

Hos Arura beskæftiger vi os med vores passion for teknologi og interaktiv underholdning. Teamets baggrund indeholder alle de nødvendige kompetencer inden for spiludvikling, hvilket er det vi baserer vores løsninger ud fra. Fremskridt i tilgængelig teknologi, gør det muligt for os at bruge vores fælles passion til at hjælpe andre med formidling af deres budskab og samtidig skabe aktiv underholdning i det offentlig rum.

Book et møde

Vi er altid klar på en snak om vores løsninger over en kop kaffe.

Kontakt os

tlf: +45 22 90 73 53 / cvr: 38 63 69 36
contact@arura.dk

Følg os